Administratie voor het MKB? Administratiekantoor Van Buuren neemt de administratie voor het MKB op professionele wijze uit handen.

Klik hier voor de mogelijkheden

ZZP-er, freelancer of starter? Uw administratie op orde, uw fiscale positie haarscherp in beeld.

Ga goed van start!

Internet boekhouden In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties online boekhouden.

Er zijn diverse varianten mogelijk!

Offerte administratiekantoor in Graveland

Als u erover denkt om voor uw administratie een accountant of boekhouder in te schakelen, wilt u natuurlijk graag weten wat u dit gaat kosten. Een offerte van administratiekantoor Van Buuren kunt u dan ook altijd vrijblijvend aanvragen. Wij zijn overtuigd van onze gunstige tarieven én onze kwaliteiten, als onze offerte administratiekantoor u niet kan overtuigen, nemen wij graag de tijd om met u te praten over uw specifieke wensen en verwachtingen.
Administratiekantoor Van Buuren maakt gebruik van de laatste technieken en benut de mogelijkheden die de juiste software en het internet bieden. Daarmee besparen wij op overheadkosten. Hierdoor kunnen wij onze diensten tegen gunstige tarieven aanbieden. 
Wij kunnen desgewenst vaste prijsafspraken opstellen waarin onze werkzaamheden en de kosten voor u nauwkeurig omschreven worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een offerte van ons administratiekantoor geven wij het liefst geheel op maat, toegesneden op uw situatie. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij daarom graag de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. 
Voor u een offerte bij ons administratiekantoor aanvraagt, vertellen wij u graag welke voordelen het heeft om uw administratie, uw belastingaangifte of andere zaken uit handen te geven. Het bedrag op de offerte administratiekantoor is tenslotte niet het enige dat telt. 

Wat levert de uitbesteding van de administratie u op?

Kort gezegd komt het o.a. hierop neer: tijd is geld. Als u tijd bespaart door uw administratie uit te besteden, levert dat (indirect) geld op. U kunt uw tijd en aandacht schenken aan het ondernemen zelf of gewoon ontspannen, want ook een ontspannen mind komt uw bedrijf ten goede.

Verder kunnen de specialisten van administratiekantoor Van Buuren alle mogelijkheden benutten die de wetgeving aan startende en groeiende ondernemers biedt. De besparing die dit oplevert, kan aanzienlijk zijn. 

In de derde plaats is het belangrijk een helder zicht te hebben op uw financieel zakelijke positie, zo kunt u beter uw strategie bepalen. Met de overzichten kunt u vergelijkingen maken met voorgaande perioden en uw conclusies trekken. Ook geeft een goed onderhouden administratie uitstaande schulden en vorderingen weer. 

Van administratiekantoor Van Buuren kunt u verwachten:

 • Betrokkenheid bij u en uw business
 • Op werkdagen van 08:00 tot 21:00 bereikbaar
 • Deskundig en gedreven
 • Voor ondernemers, penningmeesters en particulieren
 • Een sterke partner bij online boekhouden
 • Verfrissende aanpak, informele sfee

Voor welke zaken kunt u een offerte van administratiekantoor Van Buuren aanvragen?

 • De financiële administratie (of delen daarvan), ook online. 
 • Salaris- en personeelsadministratie. 
 • Jaaroverzichten. 
 • Controle jaarrekeningen.
 • Deponeringsstukken voor KvK.
 • Notulen A.V.A. 
 • Financieringsaanvragen t.b.v. kredietverleners.
 • Financiële stukken t.b.v. uw zorgadministratie.
 • Belastingadvies en aangiften, controle van aanslagen, eventueel bezwaar maken, een beroepsprocedure starten, aanspreekpunt fiscus, hulp bij fiscale problemen. 

U kunt bij het aanvragen van een offerte van administratiekantoor in Graveland aangeven om welke zaken het gaat.

Wilt u een offerte administratiekantoor in Graveland? Maakt u geheel vrijblijvend een afspraak om uw wensen en verwachtingen duidelijk te maken.

Administratiekantoor Van Buuren: deskundig, betrokken, discreet.

Offerte berekening

Kijk ook eens op:
Accountant, Administratie, Administratiekantoor, Belastingaangifte, Belastingadviseur, Boekhouder, Boekhoudkantoor, Exact Online Boekhouden, Goedkope administratie, Kosten boekhouder, Online boekhouden, Tarieven administratiekantoor, Tarieven boekhouder

Administratiekantoor Van Buuren

Adres:
Utrechtseweg 5
1213 TK Hilversum

035-6230203
06-53613111
www.akvb.nl
info@akvb.nl
Kvk: 11067970

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.