Administratie voor het MKB? Administratiekantoor Van Buuren neemt de administratie voor het MKB op professionele wijze uit handen.

Klik hier voor de mogelijkheden

ZZP-er, freelancer of starter? Uw administratie op orde, uw fiscale positie haarscherp in beeld.

Ga goed van start!

Internet boekhouden In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties online boekhouden.

Er zijn diverse varianten mogelijk!

Tarieven boekhouder Huizen

In tegenstelling tot hoe de meeste boekhoudkantoren te werk gaan, bieden wij u de mogelijkheid uw tarieven bij boekhouder Van Buuren zelf samen te stellen. Via onze offerte berekening kiest u eerst uw gewenste werkwijze en daarna welke werkzaamheden u door ons wilt laten uitvoeren. Zoals u op het formulier kunt zien rekenen wij geen uurtarief, zoals bij vele andere administratiekantoren gebruikelijk is, maar betaalt u alleen datgene wat wij voor u doen. Op deze manier passen wij tegenover u de meest eerlijke manier van tarifering toe en is het tevens voor u te allen tijde controleerbaar. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Voor meer informatie over onze aanvullende werkzaamheden, eveneens tegen zeer scherpe tarieven, die u niet op het offerteformulier aantreft of het maken van verkoopfacturen neemt u het best contact op met ons kantoor in Hilversum.

 

Specialisaties van administratiekantoor van Buuren

Wij zijn gespecialiseerd in de financieel administratieve en fiscale dienstverlening voor het mkb in regio midden Nederland. Hierbij ligt de nadruk op eenmanszaken, vof's, zzp'ers, freelancers en starters in de steden Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Aan ons heeft u de meest mogelijk betrouwbare partner voor uw financiële zaken die u vinden kunt. Wij verzorgen namelijk niet alleen uw complete administratie, maar bieden indien nodig tevens advies en ondersteuning ten behoeve van uw bedrijfsvoering. Zoals u kunt zien zijn niet alleen zijn de losse tarieven van boekhouder Van Buuren zeer gunstig, u kunt ook bij ons ook terecht voor een vaste pakketprijs. Deze manier van betalen is makkelijk en in deze, economisch gezien, toch wat zware tijd, verreweg het meest favoriet bij de ondernemer in het mkb.

 

Hoe zijn dergelijke gunstige tarieven mogelijk?

Na jarenlang actief te zijn in de financiële en fiscale dienstverlening zijn wij als boekhouder zijnde inmiddels in het bezit van een zeer ruime ervaring. Dat heeft tot gevolg gehad dat er deuren open zijn gegaan die het ons mogelijk hebben gemaakt onze werkzaamheden op een nog efficiëntere manier uit te gaan voeren. Doordat we daarnaast al heel vroeg zijn overgegaan op de modernste technieken op administratiegebied hebben we tevens hele lage overheadkosten. Voor u heeft dat als gevolg dat we de tarieven van ons administratiekantoor zeer gunstig kunnen doorberekenen. Bij Van Buuren administraties bent u eveneens verzekerd van:

  • een dienstverlening voor het volledige financiële en fiscale pakket
  • een professioneel belastingadviseur die voor u het hoogste rendement uit uw aangifte weet te halen
  • een boekhoudkantoor die in zijn dienstverlening weet aan te sluiten op uw behoeften
  • de verzekering van snelle adequate dienstverlening en transparante communicatie
  • duidelijke tariefstelling waarbij u zelf uw betaalwijze bepaalt
  • bereikbaarheid op werkdagen tot 21:00 uur.


 

Voor meer informatie over de tarieven van boekhouder Van Buuren vult u het best het offerteformulier in of neemt meteen contact op met ons kantoor in Hilversum. Wij zijn u graag van dienst.

 

Offerte berekening

Kijk ook eens op:
Accountant, Administratie, Administratiekantoor, Belastingaangifte, Belastingadviseur, Boekhouder, Boekhoudkantoor, Exact Online Boekhouden, Goedkope administratie, Kosten boekhouder, Offerte administratiekantoor, Online boekhouden, Tarieven administratiekantoor

Administratiekantoor Van Buuren

Adres:
Utrechtseweg 5
1213 TK Hilversum

035-6230203
06-53613111
www.akvb.nl
info@akvb.nl
Kvk: 11067970

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.