Administratie voor het MKB

Administratiekantoor Van Buuren neemt de administratie voor het MKB op professionele wijze uit handen. Dat betekent dat u geen zorgen meer heeft over de boekhouding van uw MKB-onderneming. Bij ons op kantoor of bij u op locatie voeren wij de complete administratie. De administratie voor het MKB is uiteraard inclusief BTW-aangifte en financiële rapportages zodat u altijd weet hoe de zaken er voor staan. Hoe, wanneer en in welke vorm de administratie wordt uitgevoerd kan in goed overleg worden afgesproken.

BTW-aangifte

Periodiek, per maand, kwartaal of per jaar vraagt de fiscus u om aangifte te doen. Met behulp van onze software is uw aangifte omzetbelasting te berekenen en kan deze op elektronische wijze worden aangegeven. Voor zowel de BTW-aangifte, de aangifte loonheffing als de persoonlijke ‘aangifte Inkomstenbelasting’ zijn er in de wetgeving vele mogelijkheden die u een aanzienlijke besparing kunnen opleveren. Wij zijn altijd op zoek naar deze mogelijkheden en passen deze dan ook veelvuldig toe. Zo laten wij de wetgeving optimaal in uw voordeel werken.

Administratie

Iedere ondernemer dient volgens “goed koopmansgebruik” een administratie te voeren. Indien tijdig bijgewerkt en goed uitgevoerd, is de administratie een belangrijke informatiebron. Periodiek, het liefst per maand, werken we uw administratie helemaal bij. Informatie over vorderingen en schulden, maar ook winstresultaten en -vergelijkingen met bijvoorbeeld andere jaren of kwartalen, staan overzichtelijk tot uw beschikking.

Als professioneel administratiekantoor en belastingconsulent weten we precies dat de administratieve lastendruk voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf hoog is. Door uw boekhouding en belastingaangifte, maar ook salarisadministratie en aangifte loonheffing volledig aan ons uit te besteden, kunt u zich weer concentreren op dat wat voor u belangrijk is: ondernemen.

Fiscale diensten

Natuurlijk willen we allemaal zo min mogelijk afstaan aan de belasting. Wij zorgen ervoor dat uw aangifte goed wordt ingevuld en houden vanzelfsprekend rekening met alle fiscale faciliteiten en mogelijkheden. Onze fiscale dienstverlening bestaat uit het verzorgen van de aangiften en het adviseren omtrent:

Tevens bieden wij begeleiding aan bij belastingcontroles, ondernemers ervaren dit vaak als stressvol. Wij nemen graag deze druk van u over, dit doen wij door het eerste aanspreekpunt voor de desbetreffende ambtenaren te worden en alles bij ons op kantoor te regelen. Op deze manier kunt u zich blijven concentreren op uw onderneming en weet u zeker dat uw zaken goed geregeld zijn. 

Wij staan er inmiddels bekend om daarbij maximale service te verlenen: ook dit is deel van ons maatwerk. Samen met de output zullen wij u tevens adviseren. Of zo nodig waarschuwen.
Vervolgens kunnen, al dan niet in overleg, maatregelen worden voorbereid. Als daar reden voor is kan ook de bedrijfseconomische of juridische opzet van uw bedrijf samen met ons worden aangepast. 

Vertrouwelijk en zorgvuldig!

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.

Deze gegevens worden niet gepubliceerd.