Internet boekhouden

Het gemak waarmee de informatie beschikbaar is via internet, doet ook steeds meer bedrijven besluiten volledig over te gaan op internet boekhouden. Daarmee wordt aanzienlijk bespaard op de investering in software & back-up systemen en AKVB kan simpel vanaf elke locatie meekijken en tevens boekingen verrichten, adviseren en corrigeren.
In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties alle mogelijkheden van online boekhouden. Er zijn diverse varianten mogelijk. In het kort zijn dat:

Optie 1
U voert zelf de gehele administratie en wij kijken met u mee om eventuele problemen en vragen op te kunnen lossen. Verder stellen wij voor u de jaarrekening samen en alle overige gewenste rapportages.
Wat moet u daar voor doen: U neemt een abonnement op Exact Online en u kunt direct beginnen. U kunt op ExactOnline.nl meer hierover lezen.

Optie 2
Wij verzorgen voor u de administratie van A tot Z. U kunt tegen geringe abonnementskosten vanaf elke locatie in uw administratie inloggen en alles inzien.
Wat moet u daar voor doen: Niets! U kunt alles aan ons overlaten. Wij zorgen voor het benodigde abonnement bij Exact Online. Ook over deze optie kunt u meer teruglezen op de site van Exact Online.

Optie 3
Wij verzorgen voor u de administratie en u neemt een deel van de werkzaamheden voor uw rekening. U bespaart nog steeds kosten door zelf werkzaamheden uit te voeren. Deze optie is vooral geschikt wanneer u niet alle kennis van het boekhouden in huis heeft en toch delen van de administratie zelf kunt doen, bijvoorbeeld uw debiteuren en crediteuren inboeken.
Wat moet u daar voor doen: U neemt een abonnement op Exact Online en zowel u als wij kunnen in uw administratie de boekingen maken die nodig zijn.

Wij kunnen voor elke klant een op maat gemaakte dienstverlening samenstellen tegen zeer gunstige tarieven. U kunt al vanaf 15 euro per maand gebruik maken van online boekhouden.
De veiligheid van internet boekhouden wordt volledig door Exact Online gewaarborgd.
Werkt u inmiddels met software van een andere leverancier: geen probleem. Exact is in staat om bestanden die gemaakt zijn met andere software te converteren naar Exact.
Kortom: u bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om een maatpak financiële administratie met deskundige begeleiding tegen een eerlijk tarief.

U bent in alle gevallen er van verzekerd dat deskundigen uw administratie nauwlettend volgen en bijsturen waar nodig. Op ieder moment kunt u terugvallen op onze expertise. U staat er niet alleen voor!

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.

Deze gegevens worden niet gepubliceerd.