Boekhouding voor een vereniging

Wij nemen desgewenst de volledige boekhouding voor uw vereniging uit handen. Daarbij staan gemak en zekerheid voor het dagelijkse bestuur centraal. Voortaan hebben openstaande vacatures in het bestuur hebben geen invloed meer op de werkzaamheden en is de continuïteit van boekhouding te allen tijde gewaarborgd.

Complete boekhouding vereniging
Onze specialisten kunnen voor de boekhouding van verenigingen een belangrijke toegevoegde waarde vormen. Dankzij uitgebreide software en jarenlange ervaring verzorgen we voor u zowel de gewenste financiële administratie als de volledige ledenadministratie. Indien van toepassing completeren we de financiële administratie met de BTW-aangifte. Daarnaast voorzien we u van een complete financiële rapportage zodat u in één oogopslag kunt opmaken hoe de zaken er financieel voor staan. Financiële administratie vereniging

Maandelijks wordt uw administratie geboekt. Vanuit de cijfers kunnen ontwikkelingen en trends zichtbaar gemaakt worden.

Administratieve procedures
Duidelijkheid in administratie procedures heeft tevredenheid als gevolg. Onze klanten ervaren het als zeer prettig indien alles perfect voor de verenigingsorganisatie is geregeld.
Zo wordt het beheersen van geldstromen eenvoudiger. Ook neemt de kans op ‘vergeten’ posten af. Kortom: de papieren routines zijn helder en voor iedereen inzichtelijk.

Strategische planning
Daarnaast is een goede budgetplanning onmisbaar bij de strategische en financiële planning van de vereniging. Een ander belangrijk document vormt het jaarverslag tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, wanneer het bestuur door leden wordt getoetst op het achterliggende verenigingsjaar. Dankzij een professioneel jaarverslag wordt de penningmeester op een optimale wijze ondersteund tijdens zijn of haar presentatie.

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.

Deze gegevens worden niet gepubliceerd.