Administratie voor het MKB? Administratiekantoor Van Buuren neemt de administratie voor het MKB op professionele wijze uit handen.

Klik hier voor de mogelijkheden

ZZP-er, freelancer of starter? Uw administratie op orde, uw fiscale positie haarscherp in beeld.

Ga goed van start!

Internet boekhouden In samenwerking met de marktleider in Nederland, Exact Software, bieden wij onze relaties online boekhouden.

Er zijn diverse varianten mogelijk!

Over ons

Administratiekantoor Van Buuren is begin 2007 opgericht door Gerben van Buuren; een bevlogen professional die een goede, accurate dienstverlening heeft opgezet waar u geen nummer bent.

Gerben heeft zijn roots als Controller en Hoofd Administratie liggen op de financiële administraties van grote bedrijven. Naast een gedegen HBO opleiding Controller is hij ook gediplomeerd Belasting Consulent en Loonadministrateur. Naast zijn vakinhoudelijke kennis die door educatie op peil wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen, is een ander belangrijk aandachtsgebied het onderhouden van de klantrelatie en optimaal gebruik maken van digitalisering.

 

 

Het team bestaat uit een aantal medewerkers die elk met hun eigen deskundigheid bijdragen aan een breed scala van dienstverlening die wij u kunnen bieden. Of wij de administratie bij u op locatie behartigen of alles gaat per post & mail, of het gaat om financiële of salarisadministratie, maar even goed verzekeringen, personele zaken en sparren over ontwikkelingen; wij kunnen u daarbij een snelle en gerichte dienstverlening bieden.

Administratiekantoor Van Buuren

Adres:
Utrechtseweg 5
1213 TK Hilversum

035-6230203
06-53613111
www.akvb.nl
info@akvb.nl
Kvk: 11067970

Bel mij terug

Heeft u een vraag aan Administratiekantoor Van Buuren? Vul uw gegevens in, dan bellen we u terug.